Erik Gregersen

I selskab med Erik er man ikke i tvivl om, at smilet er en af de stærkeste samhørighedsfaktorer, der findes. Man skal være en hård hund for ikke at få et godt grin i hans nærhed. Erik er ejer af Sagens Natur og en stor og meget erfaren fortaler for, at leg er en af vores stærkeste læringsindgange. Igennem 15 år med Sagens Natur har Erik udviklet og optimeret processerne omkring gruppedynamik, samarbejde og kommunikation med legen og grinet som fundament.

Se mere på: www.blochcoaching.dk 

 

Et forbilledligt forbillede for vores tanke om at ”gå ned i kadence og op i effektivitet”. Louise har fødderne godt plantet i den jyske muld – og er dobbelt verdensmester i paragliding. Hun arbejder hver dag med grupper inden for filosofi, meditation, sejlads og teambuilding og er uden forbehold, når det gælder glæden ved at arbejde med grupper og være i naturen. 

Se mere på: www.crandal.dk

Vores ukuelige optimist altid med et smil på læben og parat til at give en klar, positiv tilbagemelding. Morten er brandmand, så han handler, når der skal handles, men er altid frisk på en snak om livet, verden og meningen med det hele. Som brandmand er han jævnligt at finde på øvelse i Roskilde Havn iført dykkerudstyr, hvor han og kollegerne ofte finder tabte nøgler, ure – og cykler. 

Viceskoleinspektør med sans for klarsyn og klare billeder i forståelsen af komplekse udredninger indenfor de teorier vi bruger. Jesper er inkarnationen af nærvær og ro med et glimt i øjet og altid ualmindelig behagelig at være sammen med. Han er mester i at holde styr på grupper i alle størrelser og aldre og til at få alle med.

Carsten er Danmarks suverænt mest erfarne skipper på rekonstruktioner af de største vikingeskibe. Med sin store indsigt i sejlads og mennesker har han en fantastisk evne til at motivere, organisere og bringe både storhed og nærhed i spil. Carsten Hvid og hans besætningen sejlede i 2007 Vikingeskibsmuseets 30 meter lange rekonstruktion, Havhingsten til Irland.

Vi har mange instruktører, der er tilknyttet Sagens Natur, og de er alle uddannet indenfor feltet eller uddannet gennem Sagens Natur. Vores instruktørers kompetencer spænder lige fra psykoterapeut til dykker, så afhængigt af jeres ønsker har vi de instruktører, der kan matche jeres behov.