Forløb for ledere og ledelsesgrupper eller ledere og medarbejdere, som ønsker stor indflydelse på indholdet. Alle vores kurser er målrettet specifikke problematikker eller områder som en ledelsesgruppe, en afdeling eller en organisation gerne vil undersøge, ændre eller udvikle. Men et forløb kan også arrangeres som et pusterum for at styrke det sociale engagement.

Selv om hvert forløb er designet på basis af jeres behov og ønsker, har vi nogle antagelser om ledelse, samarbejde og organisationer, som præger den måde, vi arbejder på.

Vi lægger eksempelvis stor vægt på direkte og autentisk kommunikation med positive indfaldsvinkler. Vi har også opmærksomhed på ledelseskompetencer, som kontekst-, dialog-, positionerings-, hypotese- og iscenesættelseskompetencer samt evner som mentalisering og empatisk kommunikation.

Mentalisering går kort beskrevet ud på at være bevidst om ens egen indre verden og andres indre verden samtidig samt at være bevidst om egne muligheder og begrænsninger. Læs mere under Vores filosofi

Fælles for alle forløb: Kursusdagene er bygget op omkring dialog på tomandshånd og i grupper samt øvelser i store og små grupper, hvor vi prioriterer at det foregår udendørs.

Ved kursusforløb med overnatning er der mulighed for at overnatte i det fri, på hotel eller kro.

Alle vores kurser foregår i en behagelig atmosfære, hvor humor og et godt grin har høj prioritet. Personlige og private grænser respekteres, og det er en del af vores ansvar, at det efterleves.

Fra 6 til 24 personer.

Varighed: Fra 10 timer til 3 dage.

Kontakt os for at høre mere eller få forslag til et forløb tilsendt efter jeres behov.