I lærer at benytte tusind år gamle traditioner til at bygge en lille rekonstruktion af et vikingeskib. Ved at samarbejde skal I smede en kile og flække en træstamme. I skal blandt andet slå reb til rigningen af båden, og I skal udsmykke jeres båd med vågenskjold og runer.

Det er den ægte vare. I vil få kendskab til den traditionelle bådbyggerkultur, og I kan kombinere bådbyggeriet med rundvisning og sejltur.

Fokus: At vise gruppernes kompleksitet både i de opdelte grupper og storgruppen. Samtidig giver denne dag jer, på blot 4-8 timer, mulighed for at arbejde med personanalyser og undersøge resultatet af disse gennem øvelser, løbende evaluering og dialog.

Mere:

I har mulighed for at følge direkte i vikingernes kølvand og tage en tur på vandet i Vikingeskibsmuseets traditionelle nordiske både, der ligesom vikingeskibene kun drives frem af årer og råsejl. 

Endnu mere:

Vil I vide mere om vikingetiden, kan I få en rundvisning på Vikingeskibsmuseet, hvor de 1.000 år gamle skibe er udstillet og hvor et aktivt bådeværft holder bådbyggertraditionerne i live. 

Fra 6 til 100 personer.

Forslag til program:

  • Kl. 09.00 – 10.00: Velkomst og oplæg om gruppedynamik med bål og kaffe/te i lavoen.
  • Kl. 10.00 – 13.00: I bygger et vikingeskib
  • Kl. 13.00 – 14.00: Frokost efter nordiske traditioner i lavoen
  • Kl. 14.00 – 15.00: Bådudstilling af de byggede både, opsamling og evaluering i lavoen med kaffe og kage.

Pris: kr. 1.375,- pr. person inkl. frokost og drikkevarer. ex. moms.

Minimum fakturering 12.500,- kr. ex. Moms. Start- og sluttidspunkter kan justeres efter behov.

Kontakt os