Mad på bål – gastronomi i det fri

Seks timer hvor samvær og gourmetmad er i højsædet. I har god tid til at være sammen på en ny måde, og forventningens glæde vil brede sig i gruppen, efterhånden som middagen under åben himmel finder sin form i jeres hænder.

Menuen kan være grillet vildt, fasaner i flødesovs, varmrøget laks, okse- eller dyrekød bagt i saltdej, grydebrød med friskkærnet smør samt friske salater. Alt sammen lavet af jer selv med hjælp og vejledning fra vores kok og instruktører. Vi bruger hovedsagelig økologiske råvarer fra den årstid vi er i.

En dag omkring bålet bruges ofte som en afslutning på et forløb for en medarbejdergruppe. Det er også en god mulighed for teambuilding, for når vi laver mad sammen eller sidder omkring bålet, er vi alle tilstede. Mad på bål kræver nærvær og en vis kælen for detaljen for at nå det fælles mål.

Fokus: Samarbejde, kreativitet, kommunikation og hygge.

Fra 6 til 150 personer.

Forslag til program: 

  • Kl. 15.45: Vi mødes på Vikingeskibsmuseet
  • Kl. 16.00 – 22.00: Madlavning på bål, hygge og gourmetmiddag.

Pris: kr. 995,- pr. person inkl. middag og drikkevarer, ex. moms.

Minimum fakturering 10.500,- kr. ex. moms

Mad på bål – gastronomi i det fri kan laves uden sejlads og kombineres med de andre arrangementer. Start- og sluttidspunkter kan justeres efter behov.

Kontakt os